Amazon Quiz Answers Today

Amazon Quiz Answers Today 4th December 2020 Win Daily Prizes

Get Amazon Quiz Answers For 2nd December and Stand To Win a Daily Prize. Answer Simple 5 Quiz Question And Win an Exciting Prize Today.

Amazon Has Already Given A Lot Of Prize To Its Winners. Amazon Quiz Prizes:-iPhone Xs, Samsung Galaxy Note 9, Fossil Explorist Smart Watch, Sony Portable Party System, Free Amazon Pay Balance Rs,20,000, and 10,000.

Amazon Back Today With A New Amazon Pay Quiz Contest. Get All Amazon Quiz Answers Today Below. We Have Updated All Amazon Win Quiz Answer For Today At 8.00 AM On 04-12-2020.

Participate In Today’s Amazon Quiz If You Are Lucky You Can Also Win A Exciting Gift Prize From Amazon.

 

Amazon Today’s Quiz Answers 4th December 2020 – Win A Daily Prize

Q1-
Ans-

Q2-
Ans-

Q3-
Ans-

Q4-
Ans-

Q5-
Ans-

 

Amazon Daily Quiz Contest Details –

Visit Amazon Fun Zone – Play Amazon Quiz

Daily Quiz Time Amazon- Daily 8 AM – 12 PM

Daily Quiz Date Amazon – Daily

Daily Quiz Winners Amazon – Will Be Announce On 04 December 2020 (Midnight)

Daily Quiz Platform Amazon- Only On Amazon App

Participate in Amazon Quiz Today Answers

Amazon Quiz Result Winner Name For Today:

Amazon Quiz Winners Name For Yesterday

Previous Amazon Daily Win Quiz Answers:- 

 

Amazon Quiz Answers 03 December- Win Faburaa Grande Hammock Swing for Kids and Adults, with Accessories

Amazon Quiz Answers- Win Rs.25,000 Amazon Pay Balance

Question 1:
A Promised Land’ is a recent memoir released by which famous personality?
The answer is- Barack Obama

Question 2:
India’s longest single-lane motorable suspension bridge was recently opened in which state?
The answer is- Uttarakhand

Question 3:
Tigray Region, which is in the news due to an ongoing armed conflict, is the northernmost region of which African country?
The answer is- Ethiopia

Question 4:
This is the model of a vehicle that landed where?
The answer is- On the Moon

Question 5
Identify the musical instrument from this picture.
The answer is- Piano

Amazon Today’s Quiz Answers 1 December 2020 – Win Mealthy Multipot Electric Cooker

Q1- Power Surge’ and ‘X-Factor player’ are two of the innovations brought for the upcoming season by which T20 league?

Ans-  Big Bash League

Q2- Which country successfully launched the world’s first 6G experimental satellite in November 2020?

Ans- China

Q3-  Esther Duflo is only the second woman to win the Nobel Prize in which category?

Ans- Economics

Q4-  The man on screen made a cameo in which of these movies?

Ans- Home Alone 2

Q5- This picture is taken in the streets of which country?

Ans-  Sweden

Amazon Quiz Today Answers For 30 November:-

Q1- India’s first roll-on roll-off passenger ferry (Ro Pax) service was launched between Hazira and Ghogha in which state?
Ans-  Gujarat

Q2- Whose record of becoming the year-end World No. 1 for six years, did Novak Djokovic equal in 2020?
Ans- Pete Sampras

Q3-   King Rama X is the reigning monarch of which country?
Ans- Thailand

Q4-  Which of these royal titles features in a popular item sold by this company in India?
Ans- Maharaja

Q5- Which company gets its name from this great scientist?

Ans-  Tesla

Amazon Daily quiz answers today: Win Apple iPhone 12 On 29th November 2020:-

Q1.As of November 2020, the ‘One Rank One Pension’ scheme in India benefits which of the following groups of people?

Answer- Armed Forces Veterans

Q2: Which popular app recently launched UPI payment services in India in November 2020?

Answer- WhatsApp

Q3:Known in Turkey as Ege Deniz, this arm of the Mediterranean Sea is in the news for a natural disaster. Which sea is this?

Answer- Aegean Sea

Q4:Which of these games is most likely to be played using the objects shown in the picture?

Answer- Poker

Q5:Which of these actors is known for voicing this character in the Marvel Cinematic Universe?

Answer- Vin Diesel

Amazon Quiz Today Answers Win 10000 Pay Balance 28 November 2020:

Question 1:
Which organization recently launched new platforms to facilitate cybercrime-related communication among law enforcement agencies?
The answer is- Interpol

Question 2:
OWNDAYS, a Japanese brand that has recently forayed into India with a series of retail stores, sells which of the following?
The answer is- Eyewear

Question 3:
Which country’s parliament appoints the committee that selects the winner of the Nobel Prize for Peace?
The answer is- Norway

Question 4:
What is the total number of dots that are there on both the dice?
The answer is- 42

Question 5:
This delicacy is eaten so quickly that in the local language its name means “flash of lightning”. Name it.
The answer is- Eclair

Other Amazon Daily Quiz Ans –

Saheli Quiz / Student Day Quiz /Women’s day Quiz  /Men’s day Quiz / Television Day Quiz /Google Pay Recharge Code Quiz /Festive Riddle Quiz /Credit Card Bill Quiz/Amazon Rewind Quiz

Amazon Pay Later Quiz Answers 2020 –Win 20,000 Pay Balance

 

Question 1 – Which of these is most accurate for Amazon Pay Later?

Answer 1. All of the above

Question 2 – Which payment methods can be used for repayment of purchase made using Amazon Pay Later?

Answer 2. Net banking / Debit Cards

Question 3 – Amazon Pay Later can be used to pay for which of the following?

Answer 3. All of the above

Question 4 – Which of the following is a necessary step to register for Amazon Pay Later?

Answer 4. Enter PAN card, Aadhaar Card details

Question 5 – With Amazon Pay Later, you can avail of up to 12-month EMIs on purchase above ₹3,000

Answer 5. True

Amazon Pay Roulette Quiz Answers :

Question: How many days are there in the month of December?

Answer: 31. 

Amazon Rewind 2020 Quiz Answers Win 20,000 Amazon Pay Balance:- 

 

Q1- In February 2020, the first cubs of which animal were born through the in vitro fertilization method?
Ans-  Cheetah

Q2- In March 2020, a 67 million-year-old fossil was discovered, which had great scientific importance. What was the fossil called?
Ans- Wonder chicken

Q3- 2020 saw, for the first time ever, the Academy Award for Best Picture go to a Non-English language feature film. Which film?
Ans- Parasite

Q4- Sumit Nagal became the first Indian in 7 years to win a Grand Slam singles match by beating Bradley Klahn at which tournament?
Ans- US Open

Q5-  Which actor famous for his role as Jim in ‘The Office’ created a YouTube series called ‘Some Good News’ which went viral?
Ans- John Krasinski

Amazon Google Play Recharge Code Quiz Answer: Win Lenovo ThinkPad:-

 

Q1- Google Play Recharge code on Amazon offers you to purchase for any amount up to ___
Ans- INR 5000

Q2-  Which of these activities can you do with a Google Play recharge code?
Ans- All of these

Q3- To purchase a Google Play recharge code on Amazon, one has to go to which page?
Ans- Amazon Pay

Q4- When does the Google Play balance expire?
Ans- It will not expire until you use

Q5-  After paying for the Google Play recharge code, you can find the recharge code on the ‘Your Orders’ page of Amazon.
Ans- True

Amazon Festive Riddle Quiz Answers: Win OnePlus 8T Mobile

 

Q1- I come at the end of summer and winter and right in the middle of a party. What am I?
Ans-  The letter R

Q2- I come at the start of Rocket and at the end of the cracker, what am I?
Ans- The letter R

Q3- If you arrange these occasions in alphabetical order in English- which one comes last – Diwali, Durga Ashtami, Dussehra, Dhanteras?
Ans- Dussehra

Q4- Which of these glasses will get filled first?
Ans- 3

Q5-  All the letters in the first name of this cricketer are also there in which of these occasions/ festivals?
Ans- Navratri

Amazon Saheli Women’s Entrepreneurship Day Quiz Answers: Answer To Win Rs 20,000 Amazon Pay Balance

 

Q1- When is Women’s Entrepreneurship Day observed every year?
Ans-  19th November

Q2-  In which year was the first women’s entrepreneurship day held? The inaugural event was held in New York City at the United Nations.
Ans- 2014

Q3- Which of the following Amazon program supports & empowers women entrepreneurs?
Ans- Amazon Saheli

Q4-  In which of the following way/s one can celebrate women’s entrepreneurship day?
Ans- All of the above

Q5-  What stories will you find on Amazon Saheli’s Women Entrepreneurship day store?
Ans- Inspiring stories of women sellers

Amazon Quiz Answers Men’s Day: Win Mont blanc Perfume:-

 

Q1- Which of these is the 2020 theme for International Men’s Day?
Ans-  Better health for men and boys

Q2-  In the 2018 Hollywood film ‘First Man’, Ryan Gosling portrayed the role of which iconic ‘first’ man?
Ans- Neil Armstrong

Q3- The Complete Man is an iconic ad campaign from which fashion brand?
Ans- Raymond

Q4- The visual shows a cricket match between the men’s teams of India and which country?
Ans- Australia

Q5-  What is the name given to the annual event where men grow mustaches to raise awareness of men’s health issues including prostate cancer?
Ans- Movember

Amazon Television Day Quiz Answers: Win a Sony Bravia TV-

 

Q1- Which Bollywood megastar made his television debut in 2000 with an Indian version of a British game show?
Ans-  Amitabh Bachchan

Q2-  Krishi Darshan, Chaupaal, Samachar, and Kalyani were the first programs on which channel?
Ans- Doordarshan

Q3- First transmitted on BBC in 1938, what was the world’s first television game show?
Ans- Spelling Bee

Q4- Which company, in 1982, produced the first mass-produced pocket television: the Watchman?
Ans- Sony

Q5- The ’Neighbor’s Envy, Owner’s Pride’ slogan is associated with which brand of TV?
Ans- Onida

Amazon Children Day Quiz Answers: Win LEGO Classic Bricks:-

 

Q1- Which prime minister’s birthday is celebrated as Children’s Day?
Ans- Jawaharlal Nehru

Q2-  In 2013 at the age of 18, which player won a world championship medal in this sport?
Ans- PV Sindhu

Q3- Who among the following is India’s youngest ever Grandmaster in this sport?
Ans- Gukesh D

Q4- This movement became widespread after which 15 years old staged a protest outside the Swedish parliament in August 2018?
Ans- Greta Thunberg

Q5-  This child prodigy built a humanoid robot at the age of 8, and also developed India’s first 3-dimensional printer. Name him.
Ans- Angad Daryani

Amazon Credit Card Bill Quiz Answers:25 Winners Will Win Free credit card bill Payment Cashback.

Q1- How much should you pay on your credit card?
Ans- You should pay the total due amount

Q2- What is the best way to improve your credit score?
Ans- Make credit card payments on time

Q3- Can you pay your credit card bill through any UPI
Ans- Yes

Q4- Having a low credit score is a good thing.
Ans- No

Q5- Now you can pay credit card bills on Amazon.
Ans- Yes

Amazon Student’s Day Quiz Answers: Win Lenovo ThinkPad –

 

Q1- In 2019, which Indian won gold in the World University Games at Napoli with a timing of 11.32 seconds?
Ans- Dutee Chand

Q2-  As a student, which famous Indian once misspelled the word ‘Kettle’ and refused to copy the correct spelling from the neighbor’s slate?
Ans- Mahatma Gandhi

Q3- ‘The Adventure of the Three Students’ features which legendary fictional detective?
Ans- Sherlock Holmes

Q4- Eight Presidents of the United States have been students of which iconic university?
Ans- Harvard

Q5-  One of the founders of the company who has manufactured this product, nicknamed Woz, is an alumnus of which university?
Ans- University of California, Berkeley

Q6- While still a school student, who started blogging on the BBC Urdu website under the pseudonym Gul Makai?
Ans- Malala Yousafzai

Q7- The iconic logo of which shoe manufacturer was created by a Graphic Design student named Carolyn Davidson?
Ans- Nike

Q8-  The national anthem of which country (whose capital is shown in the picture) was composed by Rabindranath Tagore’s student, Ananda Samarakoon?
Ans- Sri Lanka

How To Play Daily Quiz Amazon- 

  1. Download Amazon Shopping App From Google Play Store or Apple App Store.
  2. Sign In If You Are Already Registered or Sign Up In Case You Are New User.
  3. Open App Scroll Down You Will See Amazon Quiz Banner Click On It or You Can Search Fun Zone Or Amazon Games In Seach Bar
  4. Click On The Quiz Tab To Start

 

Playing Rules For Daily Amazon Quiz-

  • The Contest Will Be Start Daily At 8.00 AM
  • You Must Sign In To Your Amazon Account
  • Amazon Contest Will Available Only In Amazon Mobile App
  • You Must Have A Indian Address Proof-Like PAN Card and Aadhar Card
  • You Must Have A Bank Account
  • 5 Participants Will Be Selected As Winners
  • Each Winner Will Be Eligible For One Prize
  • Winner Will Be Choose On Random Basis

If You Are Lucky, You Can Win A Exciting Prize in Today Quiz Amazon

 

When Be Amazon Quiz Today Result or Winner Will Declared?

Today’s Quiz Contest Winner Will Be Declared at The End Of The Day.5 Lucky Winner Will Get Prizes.

 

How To Participate In Today Quiz Amazon?

Open Amazon App And Search Fun Zone and Give 5 Simple Answare And Submit

 

What is Amazon Pay Quiz?

Amazon India conducts Amazon Quiz, Which is a Big and Trusted E-Commerce Shopping Site. Daily Amazon Quiz Starts From 8 AM TO 12 PM 

Can I Participate In Amazon Quizzes Using Pc Or Other Devices?

No, Amazon Daily Quizzes Available In Mobile App Only.

 

Amazon App Quiz Asked Questions

How To Find Amazon Daily Quiz Contest Today Answers?

You Can Find Daily Amazon Quiz Answers By Visiting This Link – Click HereOr You Can Search In Google By today quiz amazon. You Can Also Visit Our Website For Today’s Amazon Quiz Answers

Hope You Got All The Amazon Question Answered Correctly. Submit Amazon Quiz Answers To Win Daily Prizes. If You Are Lucky You Can Be The Winner For Today.

Sanu

Hi, I am Sanu. I am the Founder Of Todayshot. in. I Love To Share New Things With People. Thanks For Visit Todayshot.in.
Back to top button